International Symposium for

Standardization of Advanced Alternative Testing Methods

2024. 2. 22(Thu), 09:30~17:00 (KST)

Shilla Hotel (Seoul), DYNASTY Hall (2nd Floor)



시전신청

Deadline Early Bird Registration: ~ 2/16 (신청 상황에 따라 조기 마감될 수 있습니다.)

Program

Time (min)	Contents	Speaker	
Welcome and Introduction			
09:30~09:40 (10min.)	Registration		on-site
09:40~09:45 (5min.)	Welcoming Address	Younjoo Park (Director General, NIFDS)	on-site
09:45~09:50 (5min.)	Congratulatory Address	Jin Young Yang (Chairman, K-MEDI hub)	on-site
09:50~10:00 (10min.)	Commemorative Photograph		on-site
Program			
10:00~10:35 (35min.)	US updates on NAMs : the Continuum from Biomedical Research to Toxicological Application and Regulatory Implementation	Dr. Nicole Kleinstreuer (NIEHS)	on-site
10:35~11:10 (35min.)	Research and Opportunities for New Approach Methods (NAMs) at FDA's Center for Food Safety and Applied Nutrition	Dr. Shaun MacMahon (FDA/CFSAN)	Virtual
11:10~11:45 (35min.)	Uptake of NAMs in OECD tools : achievement so far and future perspectives	Dr. Nathalie Delrue (OECD)	on-site
11:45~12:20 (35min.)	Korean Center for the Validation of Alternative Methods (KoCVAM) and Regulatory Application of Alternative Test Methods	Dr. Yoonsook Lee (KoCVAM, NIFDS)	on-site
12:20~13:40 (80min.) Lunch Break			
13:40~14:15 (35min.)	An Overview of OECD NAM-based Test Guidelines and on-going projects	Dr. Eugene Choi (OECD)	on-site
14:15~14:50 (35min.)	Organoids as a Tool for Design of Adverse Outcome Pathway to Support the Chemical Safety Assessment	Dr. Young Jun Kim (KIST-EUROPE)	Virtual
14:50~15:25 (35min.)	Development and Validation of Toxicity Evaluation Methods using Liver Organoids	Dr. Myung Jin Son (KRIBB)	on-site
15:25~15:45 (20min.)	Coffee Break		
15:45~16:20 (35min.)	Applications of Microphysiological Systems to Better Predict Human Response and De-risk Development Programs	Vice President, Veronica Mankinen (Emulate, Inc.)	on-site
16:20~16:55 (35min.)	Organoid based Drug Efficacy Evaluation Methods; Concepts and Application Cases	Dr. JongMan Yoo (ORGANOIDSCIENCES)	on-site
16:55~17:00 (5min.)	Closing Remarks	Jae-Ho Oh (Director, NIFDS)	on-site

* 연자 및 일정 상황에 따라 변동 가능









